e
Banner

Etiketler: cem negrin



Almanya ve İngiltere tekstilde can simidi oldu


Yayın: 04-10-2012
Kategori: Tekstil

TGSD Başkanı Cem Negrin, “Pek çok ülkeye yapılan ihracat düşerken İngiltere’de yakaladığımız artış trendi ve sektörümüzün kalesi konumundaki Almanya pazarının korunması, yüzde 4’lük düşük büyüme ortamında sektöre soluk aldırdı” dedi.




Lojistikte ‘UCUZ ETİN YAHNİSİ’ Türkiye’ye kaybettirir



Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD)  Başkanı Cem Negrin, sektörleri açısından gerek Avrupa’ya karayolu ile yapılan taşımalarda gerekse de hava ve denizyolunda transit sürelerin kısalmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyor. Türkiye’de üretici firmalar açısından lojistik açıdan dış kaynak kullanıma uygun bir yapı oluştuğunu vurgulayan Negrin, “Türkiye lojistik sektörü dört dörtlük çalışıyor” diyor.




TGSD Başkanı Cem Negrin: ‘Anadolu açılımı lojistikle desteklenmeli’


Yayın: 21-03-2013
Kategori: Tekstil

Hazır giyimin ihracattaki en güçlü silahlarından birinin lojistik olduğunu, ancak iç pazarda aynı başarıyı yakalayamadıklarını vurgulayan TGSD Başkanı Cem Negrin, “Üretimi Anadolu’ya kaydırıp maliyet iyileştirmesine gidebilmek için öncelikle iç lojistik süreçleri yeniden düzenlenmeli” diyor. Negrin 'TGSD Lojistik Platformunu kurmaya yönelik hedeflerimiz bulunuyor. İhracatçı firmalara çağdaş koşullarda süratli, güvenli ve kaliteli lojistik hizmet sağlanmasını amaçlayan bu proje için önümüzdeki dönemlerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz' diye konuşuyor.




Tekstilde rekabette kazanmanın yolu lojistikten geçiyor



Türkiye hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün rekabet üstünlüğünü koruması ve artırabilmesinde, hedeflenen pazarlara girebilmesinde lojistik sektörünün ciddi bir rol üstlendiğini belirten Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Cem Negrin, bu nedenle lojistik süreçlerdeki gereksiz masraf ve gecikmelerin kamu ve özel sektör işbirliğiyle mutlaka asgari seviyeye indirilmesi gerektiğini vurguluyor.